Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vali Güvenç’ten Şanlıurfaspor İçin Destek Turları
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vali Güvenç’ten Şanlıurfaspor İçin Destek Turları

Spor

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfaspor’a destek sağlamak amacıyla işadamlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor.


Vali Celalettin Güvenç, daha önce gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından bugün de Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin ile birlikte işadamlarını ziyaret etti.

Beraberindekilerle birlikte öncelikle Dempet’e giden Vali Güvenç, burada Bahattin Demir ile bir süre görüştü. Oynadığı ligde lider durumda bulunan Şanlıurfaspor ile ilgili bilgiler veren Vali Güvenç ve beraberindekiler son 6 maçını oynayacak olan Şanlıurfaspor için destek istediler.

Daha sonra Vema Limited Şirketini ziyaret eden Vali Celalettin Güvenç ve beraberindekiler burada Müslüm Yama ile de bir süre görüşerek, sarı yeşilli ekibe bu süreçte verilecek olan desteğin önemine değindiler.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.