Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor - Pendikspor - 2-0
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor - Pendikspor - 2-0

Spor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, GAP Arena Stadyumunda karşılaştığı Pendikspor maçını 2-0 kazanarak en yakın rakibine 5 puan fark attı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Konya Şeker Torku Maçında çıkan olaylardan dolayı 2 maç seyircisiz oynama cezası alan Şanlıurfaspor, maça bayanların ve çocukların tezahüratı ile başladı.

Şanlıurfaspor, İstanbul ekibi Pendikspor’u Sercan ve Sami’nin attığı gollerle 2-0 yenerek puanını 23’e çıkardı.

Maça atak başlayan Şanlıurfaspor ilk yarıda eline geçen pozisyonlardan faydalanamadı. Soyunma odasına beraberlik ile giden Şanlıurfaspor ikinci yarıya mutlak gol parolası ile başladı. Maçın 46. Dakikasında Sercan’ın attığı gol ile 1-0 öne geçen Şanlıurfaspor, 2 dakika sonra sağ taraftan Ahmet Güven’in ortasına ayağını uzatan Sami’nin attığı gol ile 2 farklı skor ile öne geçti. Kalan dakikalarda karşılıklı ataklarla devam eden maç Şanlıurfaspor’un 2-0 üstünlüğü ile bitti.

Haftaya 20 puan ve en yakın rakibi bozüyükspor’un 2 puan önünde giren Şanlıurfaspor, bozüyük’ün haftayı puansız kapatmasıyla en yakın rakibine 5 puan fark attı.

Gelecek hafta deplasmanda Ankara’nın güçlü temsilcisi BUGSAŞ’ın karşısına çıkacak olan Şanlıurfaspor, Bank Asya hedefine emin adımlarla ilerliyor.
www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.