Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
PFDK kararını verdi, Şanlıurfaspor Kadirlispor'la eşleşti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

PFDK kararını verdi, Şanlıurfaspor Kadirlispor'la eşleşti

Spor

Kilis Belediyespor’un, deplasmanda 6-1 yenilerek elendiği Türkiye Kupası birinci kademe maçında Kadirlispor’un cezalı futbolcu oynattığı yönünde yaptığı itiraz Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından geri çevrildi.

PFDK’nın bu konudaki kararında şöyle denildi:

“KADİRLİSPOR Kulübü hakkında, 19.09.2012 tarihinde oynanan KADİRLİSPOR - KİLİS BLD. SPOR Türkiye Kupası müsabakasında, müsabakada cezalı futbolcu oynatılması nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından, aynı müsabakadaKADİRLİSPOR Kulübü sporcusu ERCENK EKİZ hakkında, cezaya uyulmamasından dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından, KADİRLİSPOR Kulübü idarecisi MUSTAFA YUNİS MENZİLETOĞLU hakkında, cezaya uyulmamasına iştiraktan dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına karar verilmiştir”

 

Böylece Şanlıurfaspor’un Türkiye Kupası ikinci kademesindeki rakibi Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Kadirlispor oldu.

Siverek Belediye ve Birecik Belediyespor’un da bulunduğu BAL 4. grupta yer alan Kadirlispor ligin ilk haftasını ‘bay’ geçmişti.

Kura gereği karşılaşma Kadirli’de oynanacak.

Kadirlispor-Şanlıurfaspor karşılaşmasının tarihi Futbol Federasyonu tarafından belirlenecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.