Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Pazarspor 5 - 0 Viranşehir Belediyespor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Pazarspor 5 - 0 Viranşehir Belediyespor

Spor

TFF 3. Lig 3. Grup'ta zor günler geçiren Viranşehir Belediyespor, Rize deplasmanında karşılaştığı Pazarspor karşısında da varlık gösteremedi ve sahadan 5-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Karşılaşmaya kötü başlayan Viranşehir temsilcisi, henüz 5. dakikada Furkan Yılgın’ın golüyle geri düştü. Gol sonrası oyunun kontrolünü tamamen eline alan ev sahibi Pazarspor, 28. dakikada Yavuz Alemdar ve 37. dakikada Göktuğ Yılmaz’ın golleriyle farkı 3’e çıkardı. İlk yarı bu skorla sona erdi: 3-0.

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Pazarspor, Mustafa Sol’un 54. ve 89. dakikalarda attığı gollerle farkı daha da açtı ve karşılaşmayı 5-0 kazandı.

Sezonun ilk galibiyetini henüz alamayan Viranşehir Belediyespor, 1 puanla ligin son sırasına demir atmış durumda. Ligin 5. haftasında, 5 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te kendi sahasında lider İzmir Aliağa Futbol A.Ş.’yi konuk edecek.(RHA Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.