Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Meğer Ergun Gürsoy Şanlıurfalı imiş
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Meğer Ergun Gürsoy Şanlıurfalı imiş

Spor

Galatasaray’ın eski asbaşkanı Ergün Gürsoy Şanlıurfa’da akrabaları ile hasret giderdi.


Yıllarca Galatasaray’da görev alan renkli kişiliği ile futbolseverlerden tarafından sevilen Ergün Gürsoy Urfa’ya gelerek akrabaları ile görüşerek hasret giderdi.

Yaptığı araştırmalar sonucu akrabalarının urfa’da olduğunu öğrenen eski Asbaşkanı Ergun Gürsoy’a Şanlıurfa’ya gelerek akrabaları ile görüştü. Ergün Gürsoy’un Şanlıurfa’da olduğunu öğrenen Şanlıurfaspor yöneticileri Ergün Gürsoy’u kaldığı otelde ziyaret ettiler.

El Ruha otelinde gerçekleşen ziyarette Şanlıurfaspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe, Futbol Şube Sorumluları Mehmet Demirkan, ile Mustafa Tokmak, eski yönetici Ergün Gürsoy ile fikir alışverişinde bulundular.
Şanlıurfasporlu yöneticilerin sıcakkanlı ve samimi davranışlarından memnun olan Gürsoy, kendini ziyaret eden yöneticilere teşekkür etti.
Şanlıurfaspor 2.Başkanı ve Baısın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe ise Ergün Gürsoy’un Şanlıurfa’da bulunmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyarettin ardından, Şanlıurfaspor kulüp yöneticiler, Galatasaray eski Asbaşkanı Ergun Gürsoy’ya futbolcuların imzaladığı Şanlıurfaspor forması hediye etti.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.