Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü Belediyesporlu futbolcular alacakları için yasal yollara başvuruyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü Belediyesporlu futbolcular alacakları için yasal yollara başvuruyor

Spor

Karaköprü Belediyesporlu futbolcular adına Muhammed Raşit Şahingöz tarafından yapılan açıklamada, sezon boyunca yaşanan sıkıntılara rağmen takımın "şampiyon" olduğu vurgulandı. Ancak, şampiyonluk sonrası verilen sözlerin tutulmadığı belirtildi.

Başkanın ziyareti sırasında verilen sözlerin yerine getirilmediği ifade edilirken, futbolcuların ailelerinden uzak kalarak verdikleri emeğin yok sayıldığı ve haklarının umursanmadığı dile getirildi. Şimdi, hak ettikleri primler için yasal yollara başvuracaklarını açıkladılar.

Muhammed Raşit Şahingöz yaptığı açıklamada; "Futbol kamuoyuna; Sizlerin de bildiği üzere, sezon içerisinde pek çok sıkıntılar ile karşılaştık. Yapılan ayıplara, yanlışlara rağmen görevimizi layığıyla yapıp 'Şampiyon' olduk. Bizim şampiyon oluşumuza üzülüp sözlerini tutmayı beceremeyen kimselerin, kupa ile poz vermekte şampiyonluk maçında şov yapmakta çok becerikli olduğunu gördük. Antremanlara çıkmama kararını aldıktan sonra, mevcut ' Belediye Başkanı' bizleri ziyaret edip, 2 gün içinde 'prim' ödemelerinin gerçekleşeceğini ve sezon bittiğinde son maç ile birlikte maçbaşı ve içerideki primlerin ödeme sözünü verdi. Bizlere şampiyonluk maçından sonra bugüne kadar '10 bin t' harici hiçbir ödeme yapmamış, hiçbir sözünü tutmamıştır.

Bazı 'yöneticilerin dahi kulübe dava açtığı yerde, sayısız bahanelerle bizleri oyalayan mevcut başkana ve bu zor duruma düşmemizde zerre payı olan kim varsa, tüm sene boyunca ailelerimizden uzak kalarak layığıyla verdigimiz emeğimizi yok sayan, hakkımızı bu kadar umursamaz ve ucuz görenlere hakkımız zerre helal değildir.

Hakkımız olan 3 prim, 22 maç başı ve şampiyonluk primimiz için gerekli yasal yollara başvuracağımızı bildiriyoruz.

İşçiye teri kurumadan hakkını ödeyiniz. (Hz. Muhammed s.a.v)" (RHA Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.