Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çorumsporu yenmek istiyoruz
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çorumsporu yenmek istiyoruz

Spor

Başkan Arslan gazetemize yaptığı açıklamada, Etimesgut Şekerspor ile önemli bir maça çıktıklarını, oyuncuların sahada gösterdikleri performans sayesinde bu maçtan 3 puanla ayrılmasını bildiklerini kaydetti.

Etimesgut Şekerspor deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür eden Arslan, galibiyetten dolayı futbolcularla, teknik heyeti de kutladı.

Artık bu maçı geride bıraktıklarının altını çizen Arslan, "Önümüzde Çorumspor maçı var. Bu maçı da Şanlıurfa Arena Stadyumu'nda oynayacağız. Buda çok önemli bir maç olacak. Çorumspor'u da yendiğimiz zaman grupta çok iddialı bir konuma geleceğiz. Biliyoruz ki, taraftarımız bu maçta da Şanlıurfa Arena Stadyumu'nun tamamını dolduracak ve takımına 90 dakika susmadan destek verecek. Muhteşem taraftarımızın desteğiyle Çorumspor'u da yeneceğiz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri söylediğimiz gibi Şanlıurfa kenti birlik beraberlik içinde kenetlenirse mutlu günler çok uzak değil. Kenetleneceğiz ve başarıyı Şanlıurfa`ya getireceğiz. Şanlıurfa bizden bunu istiyor" şeklinde konuştu.

Uğur Budak / sembol


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.