Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
STK'larla Bilgi Alışverişine Devam‏
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

STK'larla Bilgi Alışverişine Devam‏

Siyaset

Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Yönetimi, kentteki bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Her hafta Perşembe günleri sürdürülen sivil toplum kuruluşları ile istişare ve bilgi alışverişi ziyaretleri kapsamında Ak Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar, Halkla İlişkiler Başkanı Feridun Ekemen ve Seçim İşleri Başkanı Sedat Abamor’dan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, ilk olarak Türkiye Yol-İş Sendikası Şube Başkanı Emin Kubat'ı ziyaret etti. Sendikal çalışmalarla ilgili Kubat’tan bilgi alan heyet, bir süre görüştü.

800 Şanlıurfa üyesi ve kendilerine bağlı olan Adıyaman ile birlikte toplam 1200 üyelerinin bulunduğunu söyleyen Yol-İş Sendikası Şube Başkanı Emin Kubat, “Şuandaki bulunduğumuz sendika yerimiz artık bizlere yetmiyor. Allah Kısmet ederse Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda 1 Mayıs'ta 5 katlı yeni hizmet binamız açılacaktır. Bu yeni hizmet binamızda; misafirhane, yemekhane, konuklama ve daha bir çok hizmetimiz olacaktır. Sendikamızı ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe yönetimine çok teşekkür ederiz” dedi.

Parti heyeti daha sonra TES-İŞ Şanlıurfa Şubesi’ni ziyaret etti. Şube Başkanı Ramazan Düzme tarafından karşılan heyet, sendikanın faaliyetleri ve çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Partililer, daha sonra hatıra fotoğrafı çekindi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.