Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'daki Uçuş İptalleri TBMM Gündeminde
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'daki Uçuş İptalleri TBMM Gündeminde

Siyaset

Şanlıurfa’da son dönemde yaşanan uçuş iptalleri ve sefer sayılarının azaltılması, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne taşındı. Şanlıurfa Milletvekili Ferit Şenyaşar, konuyla ilgili olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na yazılı soru önergesi sundu.

Önergesinde, Şanlıurfa’dan İzmir’e gerçekleştirilen direkt uçuşların iptal edilmesinin, şehirde yaşayan vatandaşlar ve iş dünyası üzerinde büyük mağduriyet yarattığını belirten Şenyaşar, bu durumun Şanlıurfa'nın turizm, ticaret ve genel ulaşım faaliyetlerini olumsuz etkilediğini vurguladı. Ayrıca, diğer komşu illerden İzmir’e direkt uçuşların sağlandığını, ancak Şanlıurfa’nın bu imkândan yoksun bırakılmasının kamuoyunda tepki topladığını ifade etti.

Şenyaşar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı'na yönelttiği sorularda, Şanlıurfa'dan İzmir'e yapılan direkt uçuşların iptal edilme gerekçesini sordu ve bu uçuşların yeniden başlatılması için herhangi bir çalışma olup olmadığını merak etti. Ayrıca, Türk Hava Yolları, SunExpress ve Pegasus gibi havayolu şirketleri ile bu konuda herhangi bir görüşme yapılıp yapılmadığını öğrenmek istedi.

Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel zenginlikleriyle Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken Milletvekili Şenyaşar, uçuş iptalleri ve sefer sayılarındaki azalmaların şehir ekonomisine zarar verdiğini belirterek, bu durumun acilen çözülmesi gerektiğini vurguladı. (RHA Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.