Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
"Paralel yapı küresel güçlerin maşası"
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

"Paralel yapı küresel güçlerin maşası"

Siyaset

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, paralel yapıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, paralel yapının küresel güçlerin maşası olduğunu ileri sürdü.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, son zamanlarda gündemi meşgul eden paralel yapı ile değerlendirmelerde bulundu.

Paralel yapının küresel güçlerin maşası olduğunu ileri süren Altaç, devlet içinde devlet şeklinde yapılanmanın asla kabul edilemez olduğunu söyledi.

Paralel yapının Türkiye’de barınamayacağını belirten Altaç, şunları kaydetti:

“Bu darbe girişimini aziz milletimiz çok net bir şekilde gördü. AK Parti olarak bu aşamadan sonra hiçbir şekilde paralel örgütün bu ülkede bir daha yuvalanabileceği, örgütlenebileceği bir ortam ve yer bırakmayacağız. Devlet içinde devlet olmaz. Paralel yapı marjinal bir grup olarak kalacaktır. Bunların hayat bulma şansları kalmadı. Paralel yapıya yönelik uluslararası arenada da tepki görmeye başladı. Paralel yapının küresel güçlerin maşası olduğunu gören çok sayıda vatandaş, paralel yapı ile yollarını ayırıyor.” (İLKHA) 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.