Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mustafa Zahit'ten Plaket Ödülü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mustafa Zahit'ten Plaket Ödülü

Siyaset

AK Parti Anayasa Değişikliği Halkoylamasına Şanlıurfa’da yüksek katılım ve % 95 oranında evet’le sonuçlanması AK Parti Teşkilatında sevince yol açtı.

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit referandum sürecinde katkılarından dolayı AK Parti İl Yöneticilerini, Merkez İlçe Yöneticilerini, İl Genel Meclisi üyelerini, Belediye Meclisi Üyelerini, Muhtar dernek başkanlarını, Muhtarları, STK yöneticilerini, Sandık Kurullarını, İşadamlarını, AK Parti mahalle başkanlarını ve AK Parti İl personelini plaketle ödüllendirdi.

Plaket törenin ardından konuşan AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit; Şanlıurfalılar özgürlük ve eşitlik getiren anayasa değişikliği düzenlemesine büyük katılımla %95 oranında evet demeleri, özgürlüğü ve eşitliği ne kadar arzuladıklarını gösterdiler. Demokrasiye sahip çıkmada büyük iş çıkardılar. Bu süreçte Gerek AK Parti adına gerekse STK adına çalışan arkadaşlarımızı bir plaketle çalışmalarını takdir etmek istedik. Katkılarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.