Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
MEHMET EMİN DİNDAROĞLU MHP İL BAŞKANLIĞI ADAY
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

MEHMET EMİN DİNDAROĞLU MHP İL BAŞKANLIĞI ADAY

Siyaset

1973 yılında Şanlıurfa Ülkü Ocakları’nda tanıştığını söyleyen Dindaroğlu; "40 yıldan beri inandığım davama hizmet etmek istiyorum" dedi.

konu ile ilgli olarak yazılı bir açıklama yapan Mehmet Emin Dindaroğlu; "Partimizi Şanlıurfa’da şevk heyecan ve inançla harekete geçirmek; Vatan bir, bayrak bir diyenleri MHP çatısında birleştirmek, bütünleştirmek istiyorum. Küskünlüğe, dargınlığa ve kırgınlığa meydan vermeden 40 yıla yakın zamandır mensubu olmaktan gurur duyduğum partimin il başkanlığına yönetim kadromla birlikte hizmet vermek gayesi ile teşkilatımın bana vereceği görevi sorumluluğun bilincinde aday olmaya karar verdim.

DAVAMIN ADAMIYIM

İlk gençlik yıllarımdan bu yana Milliyetçi Hareket Partisi'ne ve Ülkücülüğe gönül vermiş, bu davaya kalpten inanmış birisi olarak Hiçbir zaman adamın adamı olmadım olmamda.

Gerek Ülkü Ocakları’nda ve gerekse miliyetçi hareket partisinde verilen görevleri elimden geldiğince yerine getirdim ve davama hizmet ettim, Bundan sonra da hizmetimi de kesintisiz olarak sürdüreceğimin bilinmesini isterim.

Milliyetçi Hareket Partisinin 2023 Lider ülke Türkiye vizyonuna katkıda bulunmak için yola çıktıklarını belirten Dindaroğlu , yerelde birlik ve beraberliklerini pekiştirerek; Şanlıurfa’da büyükşehir belediyesi dahil tüm ilçelerde belediye başkanlıklarını kazanmak için var güçleriyle çalışacaklarını dile getirdi.

ŞANLIURFA’NIN SORUNLARINI BİZ ÇÖZERİZ

Şanlıurfa’nın sorunlarına çözüm üretmek, Şanlıurfa’yı daha ileri bir noktaya taşımak için halkla, sivil toplum örgütleriyle işbirliği içerisinde, “Birlik ve beraberliği pekiştirmek, üyelerimiz ve gönüldaşlarımız arasındaki birlikteliği sağlamak için çıktığımız bu kutlu yolda, 10 haziran 2012 Pazar günü yapılacak il kongresinden birlik beraberlik içinde MHP güçlenerek çıkması için çalışıyoruz çalışmayada devam edeceğiz” diye konuşan Dindaroğlu sözlerini şöyle devam etti.

“Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir neferi olarak sürdürdüğüm mücadelemi, il başkanı olarak yerelde ve genelde partimizi daha ileri bir noktaya taşımak için yenilenen, modernleşen çağda, fikri aynı zamanda dinamik, yenilikleri yakından takip eden, sosyal, halkla barışık partimizin öngördüğü ölçüde çalışmalarımı sürdüreceğimi belirtirim.”

Bu yolda bu hareketin içinde bulunmuş desteklerini esirgemeyen tüm ülküdaşlarıma kardeşlerime ve değerli ağabeylerime Şimdiden ayrı ayrı teşekkür ederim”

“VATAN BİR, BAYRAK BİR” DİYEN HERKES DAVETLİMİZDİR

10 haziran 2012 Pazar günü yapılacak MHP il başkanlığı Kongresinden partimiz her halükarda güçlenerek çıkacak, Üç hilalli bayrağımızın gölgesinde tüm ülküdaşlarımız bulaşacaktır" dedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.