Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kentsel dönüşüm Kamberi'ye Mahallesinde başlayacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kentsel dönüşüm Kamberi'ye Mahallesinde başlayacak

Siyaset

Şanlıurfa Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısını tamamladı

Şanlıurfa Belediyesi iki günlük Meclisi toplantısında görüşülen 6 maddeyi İmar komisyonuna havale ederken 6 maddeyi de karara bağladı.


3 Eylül ve 4 Eylül 2012 tarihlerinde toplanan Şanlıurfa Belediyesi Meclisi, meclis salonunda Maşuk Bölgesinde Arsa Satışı, İmar komisyonlarına Havale Edilecek Dosyaları ve İmar Komisyon Raporlar İmar tadilatları) başlıklı gündem başlıklarını görüştü.


Geçtiğimiz gün Meclis Başkan vekili İbrahim İletmiş bu gün ise Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili M.Fevzi Yücetepe başkanlığında gerçekleşen Belediye Meclis Toplantısı meclis toplantı salonunda yapıldı.
Maşuk bölgesi 1/5000 ölçekli nazım planın itirazları, Eski Sanayi alanı Kamberiye Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanın ilanı, Yusufpaşa Mahallesi 320 ada, 20 parsel,321 ada 2-3-4-39-40-41 ve 55 parseller ile çevresi için hazırlanmış olan imar planı değişikliği İmar Komisyonuna havale edildi.


İmar Komisyonuna havale edilen bir diğer maddeler arasında, Paşabağı Mahallesi 798 nolu adada kadastral durum ile imar planı arasındaki uyuşmazlığın giderilmesi, Abide Kavşağı ve GAP Arena Stadyumu Karşısında trafo yeri tahsisine dair imar düzenlemesi talebi ile Sırrın mahallesi 2202 ada 5 parsel İmar Planı değişikliği talebi de yer aldı.


Meclis Toplantısında Mahalle Ada Parsellerde karara bağlanan yerler ise şöyle;
Dağeteği Köyü 406/2, 407.5.408.2 parsellerin yapı yaklaşma mesafelerinin düzenlenmesi, Köylükent ve yakın çevresi uygulama ve nazım imar planı, Sırrın köyü 4192 ada 5-6 parsellerde H:12.50 olarak değiştirildi. Sırrın Mahallesi 5102 ada 2,3 nolu parsellerin turizm alanından spor alanına dönüştürülmesi, Gölbaşı Mahallesi 487 ada 9 nolu parsel üzerinde trafo tesisi yapılması ve Yenişehir Mahallesi 969 ada 11 parselde kat âdetinin 7 kat adedinin 9 kata çıkartılması karara bağlandı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.