Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Günbeği start verdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Günbeği start verdi

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına atanan Mehmet İlhami Günbegi AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelerek görevine başladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına atanan Mehmet İlhami Günbegi AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında AK Parti Teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelerek görevine başladı. 
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı olarak atandım. Cumhurbaşkanımıza bize emanet ettikleri bu onurlu ve kutlu görev için şükranlarımı sunuyorum. Birlik ve beraberlik içinde ortak bir yapıyla Şanlıurfa’nın sorunlarını masaya yatıracağız. Ötekisi olmayan bir anlayışla Şanlıurfa’mıza hizmet etme azmi ve kararlılığı içinde olduğumu belirtir, tüm hemşehrilerime saygı, sevgi ve muhabbetlerimi iletiyorum.’’ Dedi. İl Başkanı Günbegi, göreve başlaması hasebiyle tebrik amaçlı çiçek gönderilmemesini, bunun yerine hayır kurumlarına bağışta bulunulmasını rica etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.