Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Gülpınar TBB Encümen Üyesi seçildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Gülpınar TBB Encümen Üyesi seçildi

Siyaset

Ankara'da düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclis Toplantısı'na katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, toplantıda yapılan seçimle TBB Encümen Üyesi seçildi.

Toplantıda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TBB'nin yeni başkanı seçilirken, Encümen Üyesi listesinde yer alan Gülpınar, TBB Encümen Üyesi olarak görev aldı.

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından gerçekleştirilen TBB seçimlerinde, CHP'nin adayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 515 oy alarak TBB'nin yeni başkanı olurken, AK Parti'nin adayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise 250 oy aldı. Meclis Başkanvekili Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Meclis 2’nci Başkanvekili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın olarak seçildi. Asil katip üyeliklerine Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, yedek katip üyeliklerine ise Haymana Belediye Başkanı Levent Koç ve Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün seçildi.

Gülpınar'ın da aralarında bulunduğu 14 kişilik TBB Encümen Üyeleri seçiminin tamamlanmasının ardından, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun teşekkür konuşması ve toplu fotoğraf çekimi ile toplantı sona erdi. Bu gelişmelerle birlikte, Türkiye Belediyeler Birliği'nin yeni yönetimi belirlenmiş oldu.(RHA Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.