Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Dinçer, Savaşın vurduğu Akçakale'de
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Dinçer, Savaşın vurduğu Akçakale'de

Siyaset

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, ilçede aksayan eğitim açığını cumartesi günleri verecekleri eğitimle telafi edeceklerini söyledi.

Harran Üniversitesinin akademik açılış yıl dönümüne katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Akçakale’de incelemelerde bulundu. Önce kaymakamlığı ziyaret eden Dinçer, burada basına kapalı bir toplantı düzenledi.

Buradan 500 metre mesafedeki Süleymanşah İlköğretim Okulu'na geçti. Yürüyerek okula giden Dinçer, yol boyu bekleyen vatandaş ve esnaf ile sohbet etti sorunlarını dinledi. Basının alınmadığı okul içerisinde Bakan Dinçer sınıflarda öğrencilerle görüştükten sonra okul müdürünün odasında öğretmenlerle mini bir toplantı yaptı.

Çıkışta soruları cevaplayan Dinçer, aksayan eğitimin cumartesi günleri ile telafi edileceğini açıkladı. “3 haftaya yakın bir süredir eğitimimiz aksadı. İl ve ilçe milli eğitim müdürümüzden detaylı bilgi aldım. Tabi eğitimin aksaması yaklaşan bazı sınavlar için sıkıntı yaratıyor. Bu nedenle bazı kararlar aldık. Hafta sonları eğitim yapacağız. Bu şekilde telafi edeceğiz" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.