Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ak Parti İl Başkanından Hikmet Başak’a Taziye Ziyareti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ak Parti İl Başkanından Hikmet Başak’a Taziye Ziyareti

Siyaset

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez beraberindekiler, Akçakale’ye bağlı Akbilek köyüne giderek Başkan Hikmet Başak’a başsağlığı dilediler.


AK Parti Akçakale İlçe Başkanı Hikmet Başak’ın taziyesine İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Akçakale Belediye Abdülhakim Ayhan, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mehmet Oymak ve Yönetimi giderek “başsağlığı” dilediler.
Buradan Şanlıurfa’ya geçen AK Parti heyeti, AK Parti eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Toptan’ın vefat eden ağabeyi Nizam Toptan’ın vefatından dolayı Faruk Toptan’ın taziyesine giderek başsağlığı dilediler.

AK Parti heyeti daha sonra bir çok taziye evine geçerek acılı ailelerin acılarını paylaştılar. Şanlıurfa ve ilçelerindeki taziyelere giderek acılı ailelerin acılarını paylaştıklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “AK Parti olarak oluşturduğumu komisyonlarımız var. Bir tanesi de taziye komisyonu. Haftada iki gün heyet halinde taziyelerde bulunuyoruz. Bugün de İlçe Başkanımız Hikmet Başak ve Eski Yönetim Kurulu Üyemiz Faruk Toptan’ın taziyelerinde bulunarak acılarını paylaştık” dedi.

Geçen ay, başına aldığı darbe ile hastanede tedavi gören AK Parti Akçakale İlçe Başkanı Hikmet Başak’ın oğlu Mehmet Fatih Başak vefat etmişti.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.