Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/2-408d5c9c.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
AK Gençlerden çat kapı ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Gençlerden çat kapı ziyaret

Siyaset

AK Parti Genel Merkez Geçlik Kolları Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Rıdvan Nazırlı ile Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ ile beraber çat kapı ziyaret ettikleri evde ev halkı ile sohbet ettiler.

Mardin’den Şanlıurfa’ya AK Parti Genel Merkez Geçlik Kolları MKYK üyelerinden M. Nesibe Erdoğan ve Esme Özbağ ile gelen Genel başkan yardımcısı Mahmut Rıdvan Nazırlı’yı Şanlıurfa da İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ ve yönetimi karşıladı.

İl Gençlik Kolları Başkanı, Yürütme Kurulu Üyeleri İle Genel Başkan Yardımcısı Mahut Rıdvan Nazırlı ve MKYK üyeleri İftar yemeğine Süleymaniye mahallesine giderek bir eve misafir olarak beraber iftar açtılar.

 

İftardan sonra Eyyübiye mahallesine geçen AK Gençlik heyeti çat kapı bir evi ziyaret ederek birlikte çay içtiler. Ev halkının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevilerini görünce mutlu olduklarını vurgulayan Mahmut Rıdvan Nazırlı; “Bizi misafir olarak kabul eden hane halkına teşekkür ediyorum. Birlikte çay içerek sohbet ettik” dedi.

Daha sonra sahur için Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Genel Merkez Geçlik Kolları Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Rıdvan Nazırlı; “Şanlıurfa ya gelme amacımızın buradaki manevi ramazan havasını teneffüs etmek iftarda birkaç eve misafir olmak ve sizler ile tanışmak. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak açıkçası sizleri görmekten ve gayretleriniz beni mutlu etti” dedi.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.