Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Abdulkadir Türkmen: Hizmet için Karaköpru'de bende varım
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Abdulkadir Türkmen: Hizmet için Karaköpru'de bende varım

Siyaset

Yaklaşan yerel seçimler öncesi belediye başkan adayları belirlenmeye devam ederken, bir başka heyecan da belediye meclis üyesi adaylığında yaşanıyor.

Şanlıurfa'da Karaköprü İlçesinde AK Parti belediye meclis üyesi aday adaylığı için başvuruda bulunan Abdulkadir Türkmen, Çok sevdiği Karaköprü’ye hizmet için aday olduğunu belirtti.

Adaylığıya ilgili açıklamalarda bulunan Abdulkadir Türkmen şunları söyledi: “Ailem ve akrabalarım ve Arkadaşlarımla fikir birliğine vararak hizmet için aday adayı oldum. Gönülden bağlı olduğum AK Partimde ve Karaköprü'yü hakkettigi yere getirmek için hizmet yarışına talip oldum” dedi.
Abdulkadir Türkmen Kimdir?
1992 yılından beri Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğünde işçi olarak çalışan Abdulkadir Türkmen, 2011 yılında Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü Şanlıurfa Orman isletme Müdürlüğü olarak görev yapıyor. 3 dönemdir Öz Orman İŞ sendika Bölge Baş Temsilcililiği ve çeşitli STK’lar da görev alan Türkmen, evli ve dört çocuk babasıdır.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.