Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yetkililer harekete geçti: Çalışmalar başladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yetkililer harekete geçti: Çalışmalar başladı

Şanlıurfa

RHA AJANS gündeme getirmişti. Yayınlanan haberin ardından, Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü yetkilileri harekete geçti.

Şanlıurfa şehir merkezinde, Büyükşehir Belediyesi' ne yalnızca 100 metre mesafede yer alan drenaj kanalı, uzun süredir çevre sakinleri ve esnaflar için büyük bir sorun teşkil ediyordu. Özellikle yaz aylarında sıcaklıkların 45 dereceye kadar çıktığı bu bölgede, açık bırakılan drenaj kanalı sivrisinekler için adeta bir üreme alanına dönüştü. RHA Ajans tarafından gündeme getirilen bu çirkin manzara, nihayet yetkililerin dikkatini çekti.

Vatandaşlar ve çevredeki işletme sahipleri, yaz aylarında kanalın etrafında artan sivrisinekler nedeniyle ciddi sağlık ve hijyen sorunları yaşadıklarını dile getiriyordu. Bu durum, hem yaşam kalitesini düşürmekte hem de turistlerin yoğun olarak ziyaret ettiği şehirde olumsuz bir izlenim yaratmaktaydı. RHA Ajansı’nın WhatsApp ihbar hattına gönderilen fotoğraflar, sorunun boyutlarını açıkça gözler önüne serdi ve kamuoyunun dikkatini bu ihmalkarlığa çekti.

Yayınlanan haberin ardından, Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü hemen harekete geçerek drenaj kanalının ıslahı için çalışmalara başladı. DSİ ekipleri, kanalın içerisi ve çevresini temizleme çalışmalarını hızlı bir şekilde yürütüyor. Yetkililer, bu çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak sorunun kalıcı bir şekilde çözüleceğini belirtti.

Çevrede yaşayan vatandaşlar ve esnaflar, bu adımın atılmış olmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek, RHA Ajansı’na seslerini duyurdukları ve çözüm sağlanmasına yardımcı oldukları için teşekkür ettiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.