Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siverek'te silah ve mühimmat ele geçirildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siverek'te silah ve mühimmat ele geçirildi

Şanlıurfa

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen “Silah, Mühimmat Kaçakçılığına Karşı” operasyonlar kapsamında, Siverek ilçesinde ruhsatsız silah bulundurduğu tespit edilen bir kişi yakalandı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen “Silah, Mühimmat Kaçakçılığına Karşı” operasyonlar kapsamında, Siverek ilçesinde ruhsatsız silah bulundurduğu tespit edilen bir kişi yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube ekiplerinin yürüttüğü operasyon sonucunda, Ö.G. isimli şahsın evinde yapılan aramalarda önemli miktarda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Operasyona, Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin ortak çalışmasıyla gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda, (2) adet kaleşnikof piyade tüfeği, (10) adet kaleşnikof şarjörü, (7) adet G3 piyade tüfeği şarjörü, (197) adet piyade tüfeği fişeği ve (23) adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Yakalanan şahsın silah ve mühimmat kaçakçılığı ile bağlantılı olduğundan şüpheleniliyor ve konuya ilişkin geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Operasyon kapsamında ele geçirilen silah ve mühimmatın incelenmek üzere kriminal laboratuvara gönderildiği öğrenildi. Gözaltına alınan Ö.G.’nin ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.