Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Emniyetinin terör bilançosu: 100 Tutuklama
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Emniyetinin terör bilançosu: 100 Tutuklama

Şanlıurfa

Şanlıurfa'da emniyet müdürlüğü PKK/KCK, DEAŞ ve FETÖ'ye yönelik 2023 yılında gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanan 433 şüpheliden 100'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Şanlıurfa'da polis ekipleri tarafından PKK/KCK, DEAŞ ve FETÖ'ye yönelik 2023 yılında gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanan 433 şüpheliden 100'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen operasyonların 2023 yılı bilançosunu açıkladı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, " Bir yılda yapılan çalışmalar neticesinde; PKK/KCK, DEAŞ ve FETÖ terör örgütü soruşturmalarında 251 operasyon düzenlenmiş, yapılan operasyonlarda 433 şahıs yakalanmış, yakalanan şahıslardan 100'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır." denildi.


Düzenlenen operasyonlarda; “10 adet el bombası, 20 adet tabanca, 2 adet uzun namlulu silah ve çok sayıda dijital materyal ve doküman ele geçirilmiştir. Terör örgütleri ve terörizm ile mücadelemiz aynı ve kararlılıkla 2024 yılında da devam edecektir." denildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.