Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'daki orman yangını söndürüldü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'daki orman yangını söndürüldü

Şanlıurfa

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Kadıkendi Mahallesi yakınlarındaki ormanlık ve dağlık alanda çıkan yangın, hızlı ve etkili bir müdahale ile kontrol altına alınarak söndürüldü.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Kadıkendi Mahallesi'nde, Urfa-Gaziantep karayolu üzerinde yer alan ormanlık ve dağlık alanda çıkan yangın, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen müdahalede, yangın mahalline 6 itfaiye aracı, 2. Organize Sanayi Bölgesi itfaiyesi, 10 su tankeri, 4 orman aracı ve toplam 25 itfaiye personeli sevk edildi. Hızla olay yerine ulaşan ekipler, yangının büyümesini engelleyerek alevlerin daha geniş bir alana yayılmasının önüne geçti.

Yangının tamamen söndürülmesinin ardından bölgede soğutma çalışmaları başlatıldı. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldığı bildirildi. (RHA Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.