Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Barosu Başkanlık Seçiminde 4 Aday Yarışıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Barosu Başkanlık Seçiminde 4 Aday Yarışıyor

Şanlıurfa

Şanlıurfa Barosu’nun başkanlık seçimi için geri sayım başladı. 12-13 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek seçimde dört aday başkanlık koltuğu için yarışacak.

Şanlıurfa Barosu’nun başkanlık seçimi için geri sayım başladı. 12-13 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek seçimde dört aday başkanlık koltuğu için yarışacak. Mevcut başkan Abdullah Öncel, yeniden aday olurken; İsa Yıldızoğulları, Serdil İzol ve Necati Taş da baro başkanlığına talip olduklarını açıkladılar.

Başkan adayları, seçim sürecinde baro üyelerine projelerini ve hedeflerini anlatarak destek toplamaya çalışacak. Şanlıurfa Barosu’nun yeni başkanı, yapılacak olan bu seçimle belirlenecek.

Seçim sonuçları, baro üyeleri arasında merakla bekleniyor ve seçimin sonucunun baronun geleceğini nasıl şekillendireceği konusunda da büyük bir heyecan yaratmış durumda.(RHA Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.