Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü'de Av Bayisinde Çıkan Yangın
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü'de Av Bayisinde Çıkan Yangın

Şanlıurfa

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Şenevler Mahallesi'nde bulunan bir av bayisinde sabah saatlerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Şenevler Mahallesi'nde bulunan bir av bayisinde sabah saatlerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın, çevredeki binalara sirayet etmeden söndürülerek büyük bir facianın önüne geçildi.

Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, olay yerinde incelemelerde bulunan itfaiye ekipleri, yangının av bayisinin içinde başladığını tespit etti. İhbar üzerine hızla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yoğun bir çalışma sonucunda yangını kontrol altına alarak soğutma çalışmalarına başladı.

Şenevler Mahallesi sakinleri, yangının söndürülmesinin ardından derin bir nefes alırken, olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmaması sevindirici olarak karşılandı. Yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemeler sürerken, yetkililer olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.(RHA Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.