Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bozova’da Sathi Asfalt Çalışması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bozova’da Sathi Asfalt Çalışması

Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yanı sıra ilçelere ve kırsal bölgelere yönelik hizmetlerini sürdürüyor.  

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kırsal yerleşim bölgelerine hizmet ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Bozova ilçesi İrme, Kızlar, Orta Ören ve Han Görmez Mahallerinde sathi kaplama asfalt çalışmalarını tamamladı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yanı sıra ilçelere ve kırsal bölgelere yönelik hizmetlerini sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri Bozova ilçesindeki kırsal mahallelerdeki stabilize, sathi asfalt, reglaj ve büz boru çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak devam ettiriyor.

Kırsal bölgelerde altyapı sistemleri kuran ve kırsal yolları %96 oranında tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, yol ağlarıyla da ulaşım sorununu çözüme kavuşturarak vatandaşların konforlu ulaşımını sağlıyor.

Kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bozova, İrme, Kızlar, Orta Ören ve Han Görmez Mahallerinde sathi kaplama asfalt çalışmalarını tamamladı. 

Mahalle sakinleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ederek yollarını yazın tozdan kışın ise çamurdan arındırıldığını aktardı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.