Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Bekir Pakdemirli'den Şanlıurfa'ya Sürpriz Ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Bekir Pakdemirli'den Şanlıurfa'ya Sürpriz Ziyaret

Şanlıurfa

Geçtiğimiz günlerde Ceylanpınar ile ilgili yaptığı açıklama ile gündeme gelen Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli, bir dizi temaslarda bulunmak üzere bugün sürpriz bir şekilde Şanlıurfa'ya geldi.

Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli 'nin Şanlıurfa ziyareti ile ilgili daha önce bir açıklma yapılmazken Bakan Pakdermirlinin beraberindeki heyet ile Havaalanında karşılayan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin sosyal medya hesabından ziyaret ile ilgili paylaşımda bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Başkanı Bahattin yıldız ile birlikte GAP hava alnında Bakan Bekir Pakdermirli'yi karşılayan Vali Abdullah erin, konu ile ilgili sosyal medya hesabından şöyle bir paylaşımda bulundu: "Bir dizi ziyaret ve temas için ilimizi teşrif eden Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli ve beraberindeki heyeti havalimanında karşıladık" dedi.

Havaalanında karşılanan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, TİGEM Ceylanpınar Sulama Projesi"nin açılışını yapmak üzere Ceypanpınar'a geçti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.