Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suruç’ta Bozuk Tavuk Etlerine El Konuldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suruç’ta Bozuk Tavuk Etlerine El Konuldu

Sağlık

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde zabıta ekipleri, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirdikleri denetimlerle gıda güvenliğini sağlamaya devam ediyor. Zabıta ekipleri, tavuk dağıtım aracını kontrol ederek gıda hijyenine yönelik önemli bir önlem aldı.

Denetim sırasında, araçta bulunan tavuk etlerinin bozuk olduğu tespit edildi. Zabıta ekipleri, 300 kilogram (31 paket) bozuk tavuk etine imha edilmek üzere el koydu. Bu tür denetimlerin, halk sağlığını korumak amacıyla düzenli olarak devam edeceği bildirildi.

Suruç Belediyesi’nden yapılan açıklamada, zabıta ekiplerinin gıda ürünleri üzerindeki denetimlerinin sıkı bir şekilde sürdürüleceği ve hijyen standartlarına uymayan ürünlerin piyasadan kaldırılacağı vurgulandı. Vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşmalarının öncelikleri olduğu ifade edildi.

Zabıta ekipleri, vatandaşları da şüpheli ürünler hakkında dikkatli olmaya ve ihbar etmeye davet ediyor. Bu sayede, sağlık açısından tehlike arz eden durumların önüne geçilmesi hedefleniyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.