Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/204-396077ff.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Şanlıurfa’nın En Kaliteli Hastanesi; Çocuk Hastanesi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa’nın En Kaliteli Hastanesi; Çocuk Hastanesi

Magazin

Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Sağlık Bakanlığı’nın yılda 2 kez gerçekleştirdiği kalite denetimlerinde kentteki en yüksek puanı alarak birinci oldu.

Bakanlığın çeşitli kategorilerde sınava tabi tuttuğu hastane, birçok alanda 100 üzerinden tam puan almayı başardı.
Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Sağlık Bakanlığı’nın her yıl gerçekleştirdiği kalite denetimlerinde bu Şanlıurfa’nın birincisi seçildi. Sağlık Bakanlığı denetmenleri; tedavi, klinik, hijyen, personel, acil hizmetleri ve hasta yakınları ile yapılan anket gibi bir çok kategoride özel ve devlet hastanelerini sınava tabi tutuyor. Sağlık Bakanlığı Haziran ayında gerçekleştirdiği denetimlerin sonucunu açıkladı. Özel ve kamu hastaneleri arasında Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi, birçok alanda aldığı tam puanla kentte birinci oldu.

Uz. Dr. Ahmet Güzelçiçek ile Hastane Müdürü Şemseddin Nas, bakanlıktan aldıkları mutlu haberi personelle paylaşarak, emeği geçen personellere teşekkür etti.

Günde ortalama 2 bin çocuk hastanın tedavi edildiği 570 personeli bulunan hastanenin Başhekimi Uz. Dr. Ahmet Güzelçiçek, aldıkları sonucun kendilerini mutlu ettiklerini belirterek, amaçlarının daha iyi şartlarda hizmet olduğunu söyledi.

Birçok alanda tabi tutuldukları sınavlardan 100 üzerinden verilen puanların tamamını aldıklarını kaydeden Güzelçiçek, “Sağlık Bakanlığı kalite denetmenleri, yılda 2 kez özel ve kamudaki hastaneleri denetliyor. Bu teşvik edici bir yöntemdir. Bu anlamda Haziran ayında hastanemize gelen heyet bizi denetledi. İl genelinde birinci olduk. Tüm branşlarımızı çeşitli kategorilerde denetlediler. Birçok birimde 100 üzerinden tam puan aldık. Hizmet kalitemizi arttırarak inşallah daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Mücahit Yolcu / urfastar.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.