Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
THY, Taş Tepeler Projesi'nin Ana Sponsoru oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

THY, Taş Tepeler Projesi'nin Ana Sponsoru oldu

Kültür Sanat

Türk Hava Yolları, kültürel mirasın korunması ve dünyaya tanıtılması amacıyla önemli bir adım attı.

Türk Hava Yolları, tarihi Taş Tepeler Projesi'nin 2024-2029 yılları arasındaki ana sponsoru olarak belirlendi.


TürkTürk Hava Yolları, Taş Tepeler Projesi'nin 2024-2029 yılları arasındaki Ana Sponsoru oldu. Bu proje, 12 arkeolojik alanı kapsıyor ve Türkiye'nin zengin tarihini gün yüzüne çıkarmayı hedefliyor. Projenin ana sponsoru olarak, Türk Hava Yolları, Taş Tepeler'in kazı çalışmalarına önemli bir finansal destek sağlayacak.

Ayrıca, proje kapsamında yapılan araştırmaların ve bulguların dünya çapında tanıtılmasına da katkıda bulunacak. Bu, Türkiye'nin kültürel zenginliğinin uluslararası alanda daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayacak ve ülkenin tarihine olan ilgiyi artıracak.

Taş Tepeler Projesi, Türkiye'nin geçmişine ışık tutmayı amaçlayan önemli bir girişimdir. Bu proje sayesinde, tarih öncesinden günümüze uzanan zengin bir mirasın keşfi ve korunması mümkün olacak.

Bu sponsorluk anlaşması, Türk Hava Yolları'nın sadece bir işletme olarak değil, aynı zamanda toplumsal ve kültürel açıdan da sorumlu bir kuruluş olarak nasıl hareket ettiğini gösteriyor. Şirketin bu tür projelere olan desteği, sadece kültürel mirasın korunması ve tanıtılması açısından değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk anlayışının bir göstergesi olarak da önemlidir. (RHA Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.