Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sona gelindi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sona gelindi

Kültür Sanat

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceylanpınar ilçesinde başlatılan 20 bin metrekarelik park'ı ilçelilere kazandırmak için yoğun bir çalışma sürdüren ekipler, ilçenin en büyük parkının çalışmalarında sona yaklaştı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 dönüm üzerine kurulacak parkta; çocuk oyun alanları, kamelyalar, mevsimlik çiçekler, spor aletleri ve yürüyüş alanları yaparak bölge vatandaşının hizmetine sunacak.

Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden ilçe sakinleri, "Allah razı olsun camii çıkışında gelip oturabileceğimiz bir yer yoktu. Çocuklarımızın oyun oynayabilecekleri bir alan mevcut değildi. Şimdi Büyükşehir Belediyesi burada park yapıyor. yapandan Allah razı olsun" dediler.

Öte yandan ilçe genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında, eskiyen mahalle ismi levhalarını da değiştiren Büyükşehir Belediyesi, çeşitli alanlarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.