Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Kültür Sanat

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Fatih Sultan Mehmet Parkında düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Protokol üyeleri ile sporcular katıldı.

Şanlıurfa’daki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının adresi Kasaptaşı Parkı oldu. Şanlıurfa Valiliği himayelerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlamalarda renkli görüntüler ortaya çıktı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik merkezlerindeki farklı branşlardaki kurslara katılan gençler, Kasaptaşı Parkında düzenlenen etkinlikte günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirler okudu.

Erkek-Kız Judo gösterisi adeta nefesleri keserken öğrenciler çeşitli gösteriler sundu. Ata Sporu okçuluk da unutulmadı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği okçuluk gösterilerinde hedefler 12’den vuruldu. Gençlik merkezi müzik gruplarının seslendirdiği türkülerle alanda müzik şöleni yaşandı. Etkinlikler gün boyu devam etti.(RHA Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.