Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İbrahim Tatlıses, UNESCO Müzik Şehri Şanlıurfa'ya katıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İbrahim Tatlıses, UNESCO Müzik Şehri Şanlıurfa'ya katıldı

Kültür Sanat

Türk müziğinin dev ismi İbrahim Tatlıses, UNESCO Müzik Şehri Şanlıurfa Lansmanı öncesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ile bir araya geldi.

Türk müziğinin dev ismi İbrahim Tatlıses, UNESCO Müzik Şehri Şanlıurfa Lansmanı öncesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ile bir araya geldi.

UNESCO Müzik Şehri ilan edilen Şanlıurfa, 23 Ekim 2024 tarihinde düzenlenecek olan lansman için ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’i ağırlıyor. Türk halk müziği ve arabesk müziğinin unutulmaz ismi olan Tatlıses, lansmanda onur ödülü alacak. Bu anlamlı etkinlik öncesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ile bir araya gelen Tatlıses, Şanlıurfa müziğine katkı sunmaya devam edeceğini belirtti.

Tatlıses, program daveti için Başkan Gülpınar’a teşekkür ederken, Şanlıurfa’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Gülpınar ise İbrahim Tatlıses’in, Şanlıurfa’nın müzik mirasına sağladığı katkılardan dolayı sanatçıya minnettar olduklarını vurgulayarak, programa katılacak olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Bu buluşma, Şanlıurfa'nın zengin müzikal mirasını dünya sahnesine taşımak amacıyla gerçekleştirilen UNESCO Müzik Şehri Lansmanı’nın bir parçası olarak büyük önem taşıyor. Lansmanla birlikte Şanlıurfa'nın tarihi, kültürel ve müzikal dokusu, dünya çapında geniş kitlelere tanıtılacak. (RHA Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.