Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bol mesajlı Said Nursi filmi - Fragman
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bol mesajlı Said Nursi filmi - Fragman

Kültür Sanat

7 Ocakta vizyona girecek olan Said Nursinin hayatının anlatıldığı Hür Adam filminin montajı bitti. Çok çarpıcı mesajların yer aldığı ve uzun süre tartışılacağa benzeyen filmin fragmanı ilk kez Haber 7 farkıyla yayınlanıyor.

Senaryosu Mehmet Tanrısever, Mehmet Uyar ve Ahmet Çetin’e ait olan ve Mehmet Tanrısever’in yönettiği Said Nursinin hayatını ele alan “Hür Adam” filminin çekimleri ve montajı tamamlandı. Hür Adamın merakla beklenen fragmanı medyada ilk kez Haber 7 farkıyla yayınlanıyor.
Çekimleri yaz aylarında İstanbul ile Burdur’da gerçekleştirilen filmde Bediüzzaman Said-i Nursî’yi dizi ve sinema oyuncusu Mürşit Ağa Bağ canlandırıyor. Sinema severlerin yakından tanıdığı ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez ise bekçi karakteriyle kötü adam rolünde.

ATATÜRK İLE GÖRÜŞME
Fragmanda en dikkat çeken sahne ise Said Nursi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürkle görüşmesi. Mustafa Kemalin Meclisteki odasında yapılan görüşmede bacak bacak üstüne atmış vaziyette Mustafa Kemal Paşayı dinleyen Said Nursi, bir sonraki sahnede ise sinirli bir şekilde ayağa kalkıp odadan çıkarken, Atatürk de yerinden doğrularak Hoca! Hocam... diye sesleniyor.
7 Ocak 2011de vizyona girecek olan filmin fragmanı Cuma gününden itibaren sinemalarda da gösterime sunulacak.

İşte Hür Adam...

Ersin Çelik / Haber 7


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.