Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bahar Şenlikleri Dolu Dizgin
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bahar Şenlikleri Dolu Dizgin

Kültür Sanat

Bu Yıl 13. Düzenlenen Harran Üniversitesinin Bahar Şenlikleri Başladı.

Osmanbey Yerleşkesinde saat 14’te başlayan Bahar şenlikleri açılış törenine Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr İbrahim Halil Mutlu’nun yanı sıra Şanlıurfa Belediye Başkan vekili Mustafa Aydın, karaköprü Belediye başkanı Av. Nihat Çiftçi. Gap Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Üniversite dekanları, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ve üniversitenin halk oyunları gösterilerinin ardından bir konuşma yapan üniversite rektörü Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu yaptığı konuşmada,
Birlik ve beraberlik mesajları verirken, üniversitenin eğitim ve öğretim hizmetlerinin yanı sıra bulunduğu coğrafyaya sosyal ve kültürel açıdan hizmet etmek ve lokomotif olmak durumundadır dedi.
Öğrenci sınavlarının haftaya başlayacağını hatırlatan Rektör Mutlu öğrencilere başarılar dilerken, yerleşkeye yeni yapılan meydanın açılışının müjdesini verdi.
Törene katılanlar daha sonra topluca öğrencilerin açmış oldukları stantları gezerek, Yetkililerden çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.
Yapılan etkinlikler çerçevesinde düzenlenen sergiler açılırken, bahar şenliklerinin ilk günü Türkmeneli müzik gurubu seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle izleyenlere keyifli anlar yaşattılar.
Renkli görüntülere sahne olan bahar şenliklerinde ise akşam şef Atik Sahil yönetiminde üniversitesi halk müziği korosu ve ses sanatçısı İshak konserlerini sunarken öğrenciler bol bol halay çektiler.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.