Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ATİK SAHİL'DEN İLAHİ KONSERİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ATİK SAHİL'DEN İLAHİ KONSERİ

Kültür Sanat

Değerli H.Ü. Öğretim Görevlisi ve Şurkav THM ve TSM Koroları Şefi Atik Sahil 27 temmuz 2013 Cumartesi akşamı saat 22.30 da Karaköprü Ali Baba Parkında Tasavvuf ve Türk Sanat Müziği Konseri verdi.

TSM ve THM alanlarında idare ettiği konserlerle yıllardır göz dolduran Atik Hocanın aslında Tasavvuf Musikisi ile de tanışıklığı yeni değil. Zamanında Mevlevi ayinlerine de iştirak eden ve ilahi musikiye derin hakimiyeti olan Hocamızın ismi 2007 yılında Ş.Urfa Belediyesi bünyesinde kurulması tasarlanan Tasavvuf Korosu şefliği içinde anılmıştı o yıllarda.

Müzisyen bir aileden gelen Atik Hocanın onlarca deruhte ettiği güfte&besteleri ve yetiştirdiği bir çok talebesi de vardır. 

Aslen Balıkesirli olduğu halde Peygamberler şehrinin kültürüne adaptasyon sağlayıp bu mübarek ayda böyle güzel etkinliklerle hizmet verdiği için gazetemiz adına Atik Hocamızı can-ı gönülden kutluyor. Sanat hayatında muvaffakıyetler diliyoruz.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.