Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Van’a Gidecek Yardım Konvoyu Yola Çıktı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Van’a Gidecek Yardım Konvoyu Yola Çıktı

Gündem

Şanlıurfa Valiliğinin öncülüğünde, başlatılan “Van Üşümesin Şimdi Yardım Zamanı” sloganıyla yola çıkılan kampanya kapsamında hazırlanan yardımlar konvoy halinde Van’a uğurlandı.

Diyarbakır yolu üzerinde bulunan İl Özel İdaresi bahçesinde düzenlenen uğurlama törenine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Vali Yardımcıları Ramazan Seçilmiş ve Soner Zeybek, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Osman Baysal, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile daire amirleri katıldı.



Konvoy uğurlanmadan önce 2 koyun kurban edilerek Gönüllü Kuruluşlar Aşevine bağışlanırken, İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu kamyonlar yola çıkmadan dua okudu.



Okunan dualarının ardından bir açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç şunları söyledi; “Son bir haftada Şanlıurfa Van için ayağı kalktı. Van’la bütünleşti. Van’ı burada yaşadı. Bütün meslek odalarımız, belediyelerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, kamu kuruluşları, daire amirleri, vali yardımcılarımız bu seferberlik yaşadı. Sonunda da bu gördüğünüz araçları ki toplam 10 kamyon, 3 bin 500 gıda paketi ile çadırların tabanında su geçirmeyi önlemeyi sağlayan izolasyon malzemeleri de 5 tır halinde Mersin’den yüklendi yola çıkmak üzere. 10 kamyon ve 5 tır olmak üzere toplam 15 araçlık bir konvoy yola çıkarıyoruz. Emek veren tüm Şanlıurfalılara içten, gönülden teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. İnşallah orada yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntılarının giderilmesine katkı sağlarız. Yarın da gene 45 kişilik sivil toplum kuruluşlarımız ve işadamlarımızdan oluşan bir heyetle Van ilimizi ziyaret edeceğiz. Depremzedelerimizi ziyaret edeceğiz. Onlarla beraber olacağız. İlgi gösteren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.



Vali Güvenç’in konuşmasının ardından hazırlanıp yüklenen gıda paketlerini taşıyan kamyonlar konvoy halinde Van’a hareket etti.


www.balikligol.com



Van’a Gidecek Yardım Konvoyu Yola Çıktı ile balikligol_com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.