Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/e5c764df1904d21216dc3bd8b9ebc63f.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Urfalı TTNet Vitamin'deki Açığı buldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfalı TTNet Vitamin'deki Açığı buldu

Gündem

Ailelerin ve öğrencilerin en büyük yardımcısı olan TTNet Vitamin adlı eğitim sitesinde aileleri yanlış yönlendirebilecek ve öğrencilerin kendilerini net bir şekilde değerlendiremeyeceği bir güvenlik açığı bulundu.


Şanlıurfa'da yaşayan ve henüz 10 yaşında olan A.H adlı çocuğun siteyi takibe almasıyla fark ettiği bu açığı TTNet Vitamin yetkililerine bildireceği açıklandı.
A.H 'nin bulduğu güvenlik açığında, konu tarama testlerini başlatmadan önce testi bitir butonuna tıklayarak tüm soruları doğru yapmak mümkün.
İleride bilgisayar mühendisi olmayı planlayan A.H'nin, beyaz şapkalı hacker olarak şirketlerin web güvenliği açıklarını kapatmayı ve siber saldırılara karşı stratejiler geliştirmeyi hedeflediği öğrenildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

aa 6 Yıl Önce

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.