Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfalı tarım işçileri kaza yaptı: 1 kişi öldü, 25 kişi yaralandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfalı tarım işçileri kaza yaptı: 1 kişi öldü, 25 kişi yaralandı

Gündem

Tokat'ın Niksar ilçesinde fındık işçilerinin taşındığı minibüsün dereye uçtu. Kazada 5 yaşındaki 1 çocuk yaşamını yitirdi, 25 kişi de yaralandı. İşçilerin Şanlıurfa’dan iş için giden mevsimlik tarım işçileri olduğu öğrenildi.

Kaza, bugün saat 17.30 sıralarında Niksar ilçesi Kayapaşa Mahallesi Derebağ girişi mevkisinde meydana geldi. Fındık işçilerinin taşındığı Cengiz Gezi yönetimindeki 02 ABZ 139 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu dereye uçtu. Kazada, aralarında çocukların da bulunduğu 26 kişi yaralandı. Yaralılar, Niksar Devlet Hastanesi' ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Yaralılardan durumu ağır olan ve ismi öğrenilemeyen 5 yaşındaki 1 çocuk, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Viranşehir Kaymakamı Kemal Ülkü kazayla ilgili taziye mesajı yayınladı.

Yayınlanan taziye mesajında Kaymakam Ülkü şu ifadelere yer verdi:

“Tokat'ın Niksar ilçesinde Viranşehirli hemşehrilerimizi taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Eylem Debek kızımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, tedavileri Niksar Devlet Hastanesi, Tokat Devlet Hastanesi, Amasya Sabuncuoğlu Şerafettin Devlet Hastanesi ve Tokat Gaziosman Paşa Üniversite Hastanesinde devam eden yaralı hemşehrilerimize de Allah'tan acil şifalar dilerim.”(RHA AJANS)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.