Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Trabzon'da 'Sahabe Gibi Yaşamak' konulu konferans
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Trabzon'da 'Sahabe Gibi Yaşamak' konulu konferans

Gündem

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü tarafından Trabzon'da 'Sahabe Gibi Yaşamak' konulu konferans düzenlendi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş Hoca'nın konuşmacı olarak katıldığı konferans, Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü Trabzon Temsilcisi Mustafa Akyol'un açılış konuşmasıyla başlayan konferans, Cundullah Çelik'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Ardından Mehmet Göktaş Hoca programda yaptığı konuşmada, , ‘Sahabe Gibi Yaşamak’ konusunda sahabe hayatından kesitler sunarak, günümüzde sahabeleri örnek almanın önemine değindi.

Göktaş Hoca, günümüz Müslümanlarının bulunduğu ortama ve şartlara göre sahabe gibi yaşamasının mümkün olup olmadığı üzerinde durduktan sonra, cemaatlerin günümüzdeki önemi ve İslam dünyasının yaşadığı sorunlara da değindi.

Program yapılan dua ile sona erdi.
(İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.