Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
SBS Öğrencileri Urfa’da Stres Attı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

SBS Öğrencileri Urfa’da Stres Attı

Gündem

Suruç Bilgi İlköğretim Okulu Öğretmenleri; 8. sınıf öğrencilerinin SBS sınav öncesi moral ve motivasyonlarının yükselmesi ve stres atmaları gayesiyle 50 kişilik öğrenci gurubuyla Şanlıurfa'ya gezi düzenledi.

İlk önce Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesini ziyaret eden gurubu Okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Necmettin Arpağ karşılayarak okul hakkında bilgi verdi. Öğrenciler okula hayran kaldıklarını her sınıfa isim verilmesini ilk defa gördükleri için çok etkilendiklerini ve SBS tercihlerinde özellikle bu okulu tercih edeceklerini dile getirdiler.

Daha sonra TOBB Fen Lisesini ziyaret eden ve okul hakkında bilgi alan öğrenciler, rehber eşliğinde Balıklıgöl’ü gezerek balıklıgöl’ün tarihini detaylı bir şekilde öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar. Ayrıca Eyüp Peygamber türbesini ziyaret eden öğrenciler sınavda başarılı olmak için dua ettiler. Bazı öğrenciler Urfa’ya ilk defa geldiklerini ve çok etkilendiklerini dile getirdi.

Okul rehber öğretmeni Ali Özdemir yaptığı konuşmada ”Hedefimiz öğrencilerimizi hem sınav öncesi kazanacakları okulları kendilerine göstermek suretiyle motivasyonlarını artırmak hem de Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik yerlerini öğrencilerimize göstererek onlara “Değerler Eğitimi” kapsamında tarih bilinci ve şuurunu kazandırmaktı. Öğrenci sorumluğunu üstlenmek riskli bir iştir gerçekten. Ancak şuda var ki kaplumbağa başını dışarı çıkarma riskini göze almadığı müddetçe ilerleyemez. İyi ki o riski öğretmen arkadaşlarımla beraber göze almışız. Çünkü hem biz hem de öğrencilerimiz geziden çok memnun kaldık”. Dedi.

Okul öğretmenlerinden Kürşat Karacaoğlu, M.Emin Demirel, Serpil Can, Elçin Belen, Kerem Türküresin Ve Ramazan Görkem öğrencilerine eşlik ettiler.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.