Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa’da 14, Toplam 50 Gözaltı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa’da 14, Toplam 50 Gözaltı

Gündem

Mersin merkezli olarak dolandırıcılara yönelik, Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 8 ilde şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü, uzun süre yapılan takipte, polisler yüzlerce kişiyi mağdur eden şebekenin bu yolla milyonlarca lira haksız kazanç elde ettiğini saptadı.

Polis, 3 ay boyunca izlediği şebekeye yönelik bu sabah saat 04.00’te operasyon başlattı. Mersin, Şanlıurfa, İstanbul, Adana, Gaziantep, Bartın, Niğde ve Ağrı’da, şüphelilere ait adreslere eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

Operasyonun Şanlıurfa’daki bölümü kent merkezinin yanı sıra Akçakale, Suruç ve Hilvan ilçelerinde yapıldı. En çok şüphelinin bulunduğu Suriye sınırındaki Akçakale İlçesi’nde düzenlenen operasyon çok sayıda polis, asker, zırhlı araç ve özel harekat polislerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Akçakale’nin Kılıçlı Köyü’nde yapılan baskında; özel harekatçılar ile askerlerin çevrede güvenlik önlemi almasının ardından polis girdiği evlerde uykuda olan şüphelileri uyandırarak gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda bulunan çok sayıda cep telefonu, telefon hattı, para, döviz ve altına el konuldu. (kaynak:hurriyet)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.