Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ramazan’da 30 gün Mahallelilerle İftar Açacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ramazan’da 30 gün Mahallelilerle İftar Açacak

Gündem

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ramazan ayında, , 30 gün boyunca 30 yerde iftar vereceklerini söyledi.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ramazan ayında, Şanlıurfa’daki tüm mahalleri kapsayacak şekilde her gün bir okulda olmak üzere, 30 gün boyunca 30 yerde iftar vereceklerini söyledi.
Şanlıurfa Valiliği’nin Ramazan ayında gerçekleştireceği etkinlikler kapsamında Valilik Toplantı Salonunda kurum amirlerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştiren Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, “30 gün 30 ayrı mahallede mahalle sakinlerimizle bin – bin 500 kişiyle hep beraber iftar yapacağız” dedi.
Vali Güvenç, mahalle sakinlerini ve kurumları bir araya getirecek olan iftar yemeklerinin finansmanını ŞURKAV, İl Özel İdaresi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile katkıda bulunmak isteyen hayırseverlerden sağlayacaklarını söyleyerek, “Ayrıca da bende katkı yapmak istiyorum. Bu mahallede iftar vermek istiyorum diyen hayırseverlerimize ve iş adamlarımıza da kapımız açık. Bu gün hal esnafı başkanımız geldi. ‘Ahmet Yesevi Mahallesinde ve Bağlarbaşı mahallesindeki ayın 8’inde yapılacak iftarı ben vereyim, ev sahipliğini ben yapayım’ dedi. O gece bizle beraber olmak isteyen, ramazan ayının manevi havasını tenefüs etmek isteyen iş adamlarımızın da bize müracaatlarını bekliyoruz. Aksi takdirde de gerekli anlaşmalarımız yaptık. 30 gün süreyle mahallelerde kadınlı erkekli; o mahalle sakinleriyle, hep beraber daire amirlerimizle birlikte iftar yapacağız onun organizasyonunu görüşmek üzere toplandık” diyerek konuşmasını sürdürdü. z
Ramazan’da bütün hayırseverlerden, iş adamlarından, zenginlerden fakir fukara ile vatandaşlarla oturup iftar yapmaları ricasında bulunan Vali Celalettin Güvenç, “Bizim yaptığımız çalışmada bir önderlik, bir örnek diye düşünüyoruz. Bizle de olabilirler bir akşam gelip bizimle de iftar edebilirler. Bir mahallede vatandaşlarımızla birlikte ayrıca kendileri de bu tür etkilikler yapabilirler” şeklinde konuştu.
Vali Güvenç, çeşitli temaslarda bulunmak üzere 27 Temmuz’da Şanlıurfa’ya gelmesi beklenen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in de düzenleyecekleri iftar yemeklerine katılacağını sözlerine ekledi.
Öte yandan gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu, Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de toplantıda hazır bulundu.
balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.