Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Muharrem Çelik vali Hasan Şıldak'ın eşine ziyaret etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Muharrem Çelik vali Hasan Şıldak'ın eşine ziyaret etti

Gündem

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın eşi Fatmanur Hanımefendi'ye makamında ziyarette bulunan eğitimci yazar Muharrem Çelik, Hanımefendi'ye, Şanlıurfa'daki bağımlılıkla mücadele kapsamında yaptıkları çalışmaları ve Urfa'ya kazandırdıkları projeleri hakkında bilgiler verdi.

 Özellikle kültür ve sanat açısından zengin olan Urfa'nın potansiyelini vurgulayarak, Urfa'nın misafirperverliğini ve tarihi zenginliklerini anlattı. Çelik, daha önce ilimizde görev yapmış olan Valilerle yaptığı çalışmalardan bahsetti ve özellikle Vali Ziyaeddin Akbulut, Vali Muzaffer Dilek, Vali Güngör Azim Tuna ve Veli Abdullah Erin ile gerçekleştirdiği ciddi çalışmalara değindi. Muharrem Çelik, Urfa'nın her türlü güzel hizmete layık olduğunu belirtti ve bu nedenle çok sevdiği için Urfa yararına olan çalışmalara gönülden destek verdiğini ifade etti.

Vali Bey'in eşi Fatmanur Şıldak Hanımefendi de, Vali Bey'in bağımlılıklarla mücadele konusuna verdiği önemi ve bu alandaki çalışmalarını Eğitimci Muharrem Çelik ile paylaşarak, Urfa'nın her açıdan zengin bir şehir olduğunu ve bu zenginliğin şehre ve ülke yararına fırsata çevrilmek üzere çalışmalar yapıldığını vurguladı. Görüşmede, eğitimci yazar Muharrem Çelik, yazmış olduğu hikayeleri Hanımefendi'ye takdim etti ve kitap hediyelerinden dolayı Fatmanur Şıldak Hanımefendi memnuniyet duydu ve Çelik'e teşekkür etti. Hanımefendi, önümüzdeki haftalarda Çelik ile birlikte bazı çalışmalar yapacaklarını belirtti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.