Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne billboard tepkisi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne billboard tepkisi

Gündem

Mardin Büyükşehir Belediyesi, izin almadan kentteki tüm reklam panolarına billboard, pankart ve raket asması tepkilere neden oldu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan basın bilgilendirme notunda Mardin Büyükşehir Belediyesi Ankara’daki saldırı sonucu yaşamını yitirenlerin anısına ve katliama dikkat çekmek için Mardin merkez ve ilçelerin tamamına “Ankara Katliamını Kınıyoruz Sizden Korkmuyoruz” yazılı billboard, pankart ve raket astı.

Kent merkezindeki bilboardları Şehir Işıkları firmasından kiralayan bazı parti adayları ve firmalar ise Ankara'daki katliamı kendilerinin de kınadığını ancak kendi reklam bilboardlarının üzerine kendilerinden izin alınmadan yeni bilboardların yapıştırılmasına tepki gösterdiler.

Şehir Işıkları firması yetkilileri ise kendilerine tepki gösteren firmalara belediye tarafından asılan bilboardların bilgileri haricinde korsan bir şekilde asıldığını ileri sürdüler. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.