Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
MADDE BAĞIMLISI GENÇLER PROJE İLE KURTULDULAR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

MADDE BAĞIMLISI GENÇLER PROJE İLE KURTULDULAR

Gündem

Akçakale Kaymakamlığı ve Şanlıurfa İş-Kur Müdürlüğü, Madde Bağımlısı Gençlere Yönelik Ortaklaşa Gerçekleştirilen Proje Bitirildi.


Akçakale Kaymakamlığının başlatmış olduğu ve Şanlıurfa İş-Kur Müdürlüğünün de desteklediği proje madde bağımlısı gençlerin rehabilite edilmesi ve hayata kazandırılma projesi başarıyla bitti.

26 Ocak 2015 tarihinde başlayan bu proje ile yaklaşık 30 genç kötü alışkanlıklardan kurtulması ve meslek edindireme kurslarıyla birlikte çalışmanın para kazanmanın bilincine vardırılması sağlanmaktadır.
Bu projede bir Emniyet görevlisi, Din görevlisi, Sağlık görevlisi, Sosyal Yardımlaşma görevlisi, Spor ve Eğitimci görevlisi İlçe Tarım ve Gıda Hayvancılık olmak üzere toplam altı personel görevlendirilmiştir.
Akçakale Kaymakamlığı tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor salonunda yapılan tören ile gençlere sertifikaları ilçe Kaymakamı Eyüp FIRAT tarafından verildi.
Akçakale Kaymakamı Eyüp FIRAT; “ Özellikle madde bağımlılarına yönelik mesleki kurslar vererek onları topluma kazandırmaya çalıştık. Eğitimleri süresince onlara ücret ödedik. Proje son derece önemli bir proje diyen Kaymakam FIRAT, Bu gençleri Akçakale ye kazandırmak son derece önemliydi. Bu kazandırılan proje sadece Şanlıurfa da değil Türkiye de bir ilk olma özelliği taşımaktadır.

Kaymakam FIRAT; İnşallah benzer projelerle Akçakale de bu illete kapılan tüm gençlerimizi kurtarmak için seferber olacağız. Dedi.

Daha sonra İlçe Kaymakamı Eyüp FIRAT tarafından madde bağımlılarını hayata kazandırma projesinde görev alan personele başarı belgesi verildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.