Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kızlar köyünde 4 kişinin öldüğü olayla ilgili flaş gelişme
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kızlar köyünde 4 kişinin öldüğü olayla ilgili flaş gelişme

Gündem

26 Ağustos 2018 tarihinde Şanlıurfa ili Bozova ilçesi Kızlar mahallesinde aralarında eskiye dayanan husumet yüzünden (4) kişiyi ateşli silahla vurarak öldüren R.Ş. (33) isimli şahıs olay sonrası firar etmiştir.

Meydana gelen olay ile ilgili olarak şüpheli R.Ş’ nin babası İ.Ş ve annesi G.Ş. gözaltındaki işlemlerinin ardından cinayetin azmettiricisi suçundan adli makamlara sevk edilmiş; İ.Ş tutuklanarak cezaevine konulmuş, G.Ş ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Olayın şüphelisi R.Ş. isimli şahıs; Şanlıurfa İl J.K.lığı ekiplerinin yaptığı istihbari çalışmalar sonucunda şüphelinin Gaziantep ilinde saklandığı bilgisine ulaşılması neticesinde Güziantep İl Emniyet müdürlüğü ekipleri ile irtibata geçilerek yapılan müşterek operasyon ile 29 Ağustos 2018 tarihinde olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.