Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İzmir’deki Şanlıurfalılar memleket hasreti giderdiler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İzmir’deki Şanlıurfalılar memleket hasreti giderdiler

Gündem

İzmir’de doğup büyüyen ve bu güne kadar hiç Şanlıurfa’ya gelmeyen Şanlıurfalılar ilk kez Şanlıurfa Belediyesinin davetlisi olarak memleketlerine geldi.

Yıllar önce Şanlıurfa’dan ayrılarak işleri gereği İzmir’e yerleşen Şanlıurfalı ailelerin torunları yıllar sonra kendi memleketlerine gelerek akrabalarıyla hasret giderdi. Şanlıurfa belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba ile de meclis salonunda bir araya gelen İzmir’deki Şanlıurfalılara çeşitli hediyeler verildi. Başkan Fakıbaba’dan Şanlıurfa’da yapılan hizmetler ve kentteki değişim hakkında bilgiler alan İzmir’deki Şanlıurfalılar, kendi memleketlerini gezmeye doyamadılar.
Ege Bölgesi Şanlıurfa Kültür ve Dayanışma Derneği öncülüğünde Şanlıurfa’ya gelen 47 kişi 23 Nisan etkiliklerine de Şanlıurfa’da katılacaklar. Şanlıurfa’da 3 gün kalacak olan İzmir’deki Şanlıurfalılar kentin tarihi ve turistik yerlerini gezerek tarihe yolculuk yapacaklar. Ege Bölgesi Şanlıurfa Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Çardak, 3 gün boyunca Şanlıurfa Belediyesinin misafiri olacaklarını söyledi.
Şanlıurfa’ya daha ilk ayak bastıklarında çok heyecan duyduklarını anlatan Çardak “Fakıbaba’ya çok teşekkür ediyoruz. İzmir’de yaşayan Şanlıurfalıların memleket hasretini giderdi.”
dedi

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.