Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hasan’dan Mektup Var!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hasan’dan Mektup Var!

Gündem

Kızının SBS’deki başarısı üzerine hükümlü olarak yattığı Karaman Cezaevi’nden Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e mektup yazarak teşekkür etti.



Kızının SBS’deki başarısı üzerine hükümlü olarak yattığı Karaman Cezaevi’nden Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e mektup yazarak yardım isteyen Hasan Baliman, Vali Güvenç’in ailesine ve kızına yardım etmesi ve evini ziyaret etmesinden dolayı Vali Güvenç’e bir teşekkür mektubu yazdı.
Mektubunda ailesine evinde misafir olarak gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Vali Celalettin Güvenç’e ve beraberindeki heyete teşekkür eden Baliman, bu ziyaretin kendisine dört duvar arasında mutluluk kaynağı olduğunu dile getiriyor. Vali Güvenç’in iyi niyetli, babacan bir devlet büyüğü olduğunu belirten Baliman, Şanlıurfa halkının Vali Güvenç sayesinde çok daha güzel hizmetler göreceğine inandığını aktarıyor.
Mektubunun sonunda Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve tüm Valilik personelinin bayramını kutlayan Baliman, Vali Güvenç’e şükranlarını sunuyor.
Hasan Baliman geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e mektup yazarak Vali Güvenç’ten kızının okuması için ailesine yardım edilmesini istemiş, Vali Güvenç de Siverek incelemeleri esnasında ilçede yaşayan aileyi evinde ziyaret ederek gerekli yardımların yapılması için yetkililere talimat vermişti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.