Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/dgdg-cd16b3e4.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Gap Kız Meslek Lisesi Salonuna kavuştu‏
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gap Kız Meslek Lisesi Salonuna kavuştu‏

Gündem

Şanlıurfa GAP Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çok Amaçlı salon düzenlenen bir törenle açıldı.

Şanlıurfa Valiliği Koordinasyonunda Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Kalkınma Bakanlığı (SODES) tarafından desteklenen “Kız Çocuklarını Tiyatroya ve Halk Oyunlarına Kazandırma Projesi” kapsamında yapımı tamamlanan GAP Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çok Amaçlı salon düzenlenen bir törenle açıldı.

Açılışa Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Alay, Okul Müdürü Zahit Dalbaşı, Okul Müdürleri, Ar-Ge birimi çalışanları, mahalle sakinleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törenden sonra okulun tanıtımı içeren bir slâyt gösterisi yapıldı. Toplam 100 bin TL’ye mal olan ve Eyyübiye bölgesinde bulunan okulların da yararlanacağı ve çeşitli tiyatro, drama gibi kursların verileceği salonun açılış konuşmasını Okul Müdürü Zahit Dalbaşı yaptı.

Dalbaşı, “Salonumuz Kız çocuklarını tiyatroya ve halk oyunlarına kazandırma projesi çerçevesinde çok amaçlı salona kavuşmuştur. Bu salonda Halk Oyunları, Tiyatro gösterileri, münazaralar Şiir dinletisi gibi birçok sosyal ve kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapacak ve biraz sonra da okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan Halk oyunları ve tiyatro gösterilerini hep birlikte bu solanda izleyeceğiz. Ben Okulumuza bu solunun kazandırılmasında emeği geçen başta Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Daha sonra Ar-Ge görevlisi Remzi Yeşilyurt, buna benzer çalışmalarımız 2011 yılında rekor düzeyde olduğunu, müdürümüz de salonun amacını çok güzel özetlediğini söyledi.

Daha sonra İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Alay, “salonun bu bölge insanına büyük hizmeti olacağını, bu çalışmaların ilimizin her tarafında olması için müdürlük olarak çalıştıklarını” dile getirdikten sonra herkese hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından Gap Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro ve halk oyunları gösterileri ile törene devam edildi.

Ailelerin izlediği gösterilerin sonunda izleyenler, kız öğrencilerin tiyatrodaki başarılı rolleri dakikalarca ayakta alkışladı.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.